top of page
Search

P1. PHILOSOPHY "STUDENT CENTRALLY" IN THE DESIGN OF VUNG HAU MIDDLE SCHOOL (PART 1)

The renovation work of Dich Vong Hau Kindergarten was built on the old school site nearly 20 years old in the former suburban area, but now the work is located in the central area of the inner district. Cau Giay city. Dich Vong Hau Kindergarten was renovated to ensure comfort - synchronization - to meet new educational standards - to optimize land use as well as to integrate and create identity values for the urban landscape.

Project Information:

  • Project name: Dich Vong Hau Kindergarten

  • Construction/design location: No. 2 Tran Quoc Hoan Street, Dich Vong Hau Ward, Cau Giay District, Hanoi City.

  • Designer: Sunjin Vietnam Joint Venture Company

  • Land area: 6.540m2

  • Construction area: 2,592m2

  • Total floor area: 7,349m2

  • Design year: 2020

  • The year of construction completion: 2022

On an estimated area of 6,540m2, the 20-year-old old building has a 2-storey structure with 10 classrooms and some additional function rooms that have been degraded. The initial situation has not been optimized for land use according to the new urban planning criteria; The architecture of the building is monotonous, lacking in identity and not suitable for age psychology; facilities and teaching equipment have not been ensured; lack of indoor and outdoor play spaces.



State of Dich Vong Hau Kindergarten before renovation. Photo: Sunjin Vietnam

The renovation design of Dich Vong Hau Kindergarten aims to comprehensively renovate the interior and exterior architecture of the building, on the one hand, in accordance with the new educational criteria and requirements, on the other hand, creating an aesthetic Modern, ecological architecture for the project with reasonable construction investment costs.